Was de courgette en maak hier dunne spaghetti slierten van. Doe deze daarna in een saladekom. Snijd de rode biet in kleine reepjes en doe deze bij de courgette. Snijd ook de rode ui fijn en de appel in blokjes en voeg toe aan de salade. Voeg ook een flink handje gehalveerde walnoten toe. En naar smaak, maar ongeveer 1 eetlepel, kappertjes.
Doe de linzen bij de salade en mix het geheel door elkaar. Breng de salade op smaak met balsamicoazijn, olijfolie, het sap van een halve citroen, peper en zout. En voeg wat fijngesneden peterselie toe. Zet de salade daarna even apart
Bak de chipolataworstjes gaar in de pan. Snijd in de tussentijd de grillkaas in plakken van ongeveer een halve centimeter dik. Bak de grillkaas met olijfolie in een aparte (grill)pan een paar minuten per kant, totdat ze lichtbruin kleuren. Biesvelder grillkaas is het lekkerste wanneer hij warm is, dus bak de kaas zo laat mogelijk.
Maak de borden op door de salade te verdelen. Leg hier de gebakken grillkaas en worstjes bovenop. Serveer en eet meteen. Eet smakelijk!