Krokante Nuggets

TOEVOEGEN

  • 2 plakken Biesvelder grillkaas, in stukjes gesneden
  • 2 eieren
  • 60 g broodkruimels
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels sesamzaad
  • 5 theelepels paprika poeder
  • Zwarte peper
  • Extra virgine olijfolie

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 220° C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Klop de eieren in een kom, voeg de grillkaas toe. Meng in een aparte kom het broodkruim, parmezaan, sesamzaadjes, paprikapoeder en een snufje peper.
  3. Haal de grillkaas uit het eimengsel en haal beide zijden door kruimels, zodat zich een mooie coating vormt. Leg op de voorbereide bakplaat. Besprenkel lichtjes met olijfolie.
  4. Bak 10-12 minuten, draai dan om en bak nog eens 10 minuten, tot ze rondom goudbruin en knapperig zijn.
  5. Serveer grillkaas nuggets warm. Eet smakelijk!