Tray bake
TOEVOEGEN
- 200g Biesvelder grillkaas
- 1 rode ui
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 2 (punt) paprika’s
- 25g kleine tomaatjes
- 300g krieltjes met schil
- Olijfolie
- ½ eetlepel oregano
- Peper, zout en chilivlokken
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Plaats eventueel een stuk bakpapier op de bakplaat.
- Snij de groenten in parten. Halveer de krieltjes en de tomaatjes. Leg alles op de bakplaat.
- Snij de grillkaas en plakken en leg het over de groenten op de plaat.
- Schenk een scheut olijfolie over de groenten. Strooi de oregano over de groenten en de grillkaas. Breng op smaak met peper, zout en chilivlokken. Hussel voorzichtig om.
- Zet de bakplaat 25 a 30 minuten in de oven
- Als de groente gaar is en de grillkaas begint te verkleuren haal je de bakplaat uit de oven. Warm serveren, eet smakelijk!