Tray bake

TOEVOEGEN

  • 200g Biesvelder grillkaas
  • 1 rode ui
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 2 (punt) paprika’s
  • 25g kleine tomaatjes
  • 300g krieltjes met schil
  • Olijfolie
  • ½ eetlepel oregano
  • Peper, zout en chilivlokken

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Plaats eventueel een stuk bakpapier op de bakplaat.
  2. Snij de groenten in parten. Halveer de krieltjes en de tomaatjes. Leg alles op de bakplaat.
  3. Snij de grillkaas en plakken en leg het over de groenten op de plaat.
  4. Schenk een scheut olijfolie over de groenten. Strooi de oregano over de groenten en de grillkaas. Breng op smaak met peper, zout en chilivlokken. Hussel voorzichtig om.
  5. Zet de bakplaat 25 a 30 minuten in de oven
  6. Als de groente gaar is en de grillkaas begint te verkleuren haal je de bakplaat uit de oven. Warm serveren, eet smakelijk!